Fresh start

”You beat cancer by how you live, why you live and the manner you live.

So live, live, fight like hell and when you get too tired to fight, then lay down, rest and let somebody else fight for you.”  – Stuart Scott

IMG_6946

Elämä on arvaamaton. Sain siitä muistutuksen taas vuoden lopulla, terve äitini joutui sairaalaan ja kuusi viikkoa myöhemmin äitiä ei enää ollut. Tämä elämäni ensimmäinen postaus on äidin perintö.

Tiedän kuinka vaikeaa on muistaa elää kunnolla, kuinka sitä jää kiinni turvallisiin asioihin, kuinka muutos ja uusi voi pelottaa. Tiedän että jos ei ole ikinä kokenut menetyksiä ei ehkä muista että tämä elämä on meidän ainoa. Mitä jos kuulisit tänään että aikasi alkaa olla loppumassa? Tuntisitko eläneesi? Olen menettänyt nyt molemmat vanhempani syövälle. Toinen sai pari kuukautta aikaa miettiä miten on eletty, toinen muutaman viikon. Molemmat menivät rauhassa, oli saatu elää ja kokea enemmän kun moni ehtii.

Elämä ei aina ole reilua. Tämä kaikki on sattumien summaa, kukaan ei ansaitse niitä kauheita yllätyksiä mitä voi tulla vastaan. Kun aika loppuu, se tosiaan loppuu.

Minun vastaukseni tälle kaikelle on elää. Tämä blogi tässä on ensimmäinen uusi alku. Rakastan kuvaamista ja kirjoittamista, tämä saa nyt olla paikka sille. En tiedä vielä yhtään mihin suuntaan tästä lähdetään, mutta tässä on ensimmäinen askel. Löydän ehkä tämän uuden minäni ja sen oman ääneni matkan varrella, bear with me.

Tee niitä asioita mitä rakastat. Jos joku on huonosti, poista se elämästäsi. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta luota tähän, kun se viimeinen hetki tulee on se ollut sen arvoista.

IMG_0692

 

Wet – Don’t Wanna Be Your Girl

 

PEACE & LOVE,

E

 

 

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

9 vastausta artikkeliin “Fresh start”

  1. Päivitysilmoitus: Elinasta | e l i n a n
  2. Päivitysilmoitus: 6 months | e l i n a n
  3. Päivitysilmoitus: 1 Year | e l i n a n
  4. Päivitysilmoitus: Luetuimmat x 5 | e l i n a n

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s