Onnesta

Processed with VSCOcam with f2 preset

Olen horoskoopiltani kala, pieni uiskenteleva virtausten mukana soljuva tyyppi. Menen sinne minne virta vie, suuremmin suunnittelematta.

Tulen impulsiivisena ja tunteellisena ihmisenä myös onnelliseksi hyvin pienestä. Se voi olla täydellinen biisi, hyvä olo treenin jälkeen tai pari ystävällistä sanaa. Jokaisesta päivästä löytyy joku pieni asia, joskus sitä pitää vaan etsiä vähän pidempään. Olen kokenut myös suuria suruja, mutta nyt jälkikäteen, ja osittain keskelläkin, voin sanoa että niistä selviää. Ihmismieli on siitä erinomainen, että se suojelee omistajaansa. Ne kamalimmat asiat häipyvät muistista ja jäljelle jäävät parhaat. Ja iloinen utelias uiskentelu jatkuu.

Tiedän olevani hyvin onnekas. Olen saanut elää mielettömän perheen kasvattamana, hauskojen ja viisaiden ihmisten keskellä. Ne muistot eivät häviä koskaan. Olen sattumalta haalinut myös aivan uskomattoman hienon ystäväpiirin. Se tunne kun tietää että koskaan ei tarvitse olla tahtomattaan yksin on aika hyvä ja turvallinen.

Jos jonain päivänä on vaikeaa keksiä sitä onnen aihetta pitää vaan katsoa tätä isoa kuvaa. Count your blessings, kaikilla ei ole näin hyvin.

Ja vaikka asiat eivät ole täydellisesti (ovatko ne koskaan?), olen onnellinen. Onnellinen että saan olla vielä täällä ja nähdä kaikki pinkit auringonlaskut ja uudet aamut.

 

Beyoncé – I Was Here

 

E

 

 

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

2 vastausta artikkeliin “Onnesta”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s