Talviunilla

 

Photo 22.1.2016 13.27.54

Tuntuu että olisi pikkuhiljaa jo aika heräillä. Olen tainnut olla talviunilla marraskuusta asti. Käsittelen ikäviä juttuja yleensä nukkumalla. Uni ei vie niitä pois, mutta ainakin on enemmän voimia kohdata ne. Ja lisäksi aivot saavat pienen lepohetken.

Lisääntyvä valo antaa voimaa kömpiä täältä peittojen alta ja kohdata uusi erilainen maailma. Ei auta taistella vastaan, muutos tuntuu pahalta mutta kohta se uusi tuntuu jo normaalilta. En unohda mitään, mutta asioiden kanssa vaan oppii elämään.

Photo 22.1.2016 14.44.42

Tämä uusi harrastus tuo nyt niin paljon iloa, ajatukset pyörii jo seuraavissa aiheissa ja ideoissa. Paljon on opittavaa, mutta sekin on kivaa, näissä asioissa haluankin kehittyä. Nyt jo on tullut ihanaa palautetta, en tajunnut kuinka onnelliseksi voi tulla jos joku muu saa tästä jotain hyötyä myös!

Yksi ystävä sanoi että tämä on hyvä juttu koska nyt joudun elämään miten kirjoitan. Totta. Olen aina ollut hyvä antamaan hyviä neuvoja, mutta huono elämään itse niiden mukaan. Tiedän mitä pitäisi tehdä, mutta en tee sitä. Nyt en voi perääntyä. Ja se tekee niin hyvää.

Photo 22.1.2016 13.25.58

 

Years & Years – Eyes Shut

 

E

 

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s