Peace

Photo 5.2.2016 17.42.36

Stressi ja levottomuus, sitä on ollut nyt ilmassa. Ennen vihasin stressi-sanaa, enkä oikein edes ymmärtänyt sen merkitystä. Liitin sen pelkästään työkuvioihin ja kiireeseen, ja omalla kohdallani kiire ja stressi töissä on ollut vain ajoittaista. Nyt olen kuitenkin ymmärtänyt mitä se oikeasti on, kuinka mieli ja keho tekevät hyvin tiivistä yhteistyötä.

Olen kysellyt miten tästä pääsisi oikoen yli, miksi sydän hakkaa sataatuhatta ja kroppa tekee muutenkin ihmeellisiä omia juttujaan mihin ei ole mitään selitystä. Kärsimätön ihminen kun olen, haluaisin lääkkeen tähän ja homman pois alta.

Ei vaan ole lääkettä. Lääke on aika. Välillä on vähän paskaa ja tuntuu huonolta, mutta sitten tuntuu. Kirjoitin hienosti aikaisemmin muutoksesta ja kuinka vaikeaa se on ennen kun tilanne tasaantuu, ja voin kertoa että niin on! Pitää tulla tänne lukemaan omia hienoja ohjeitaan. Niin helppo kirjoitella ja kertoa miten elää, toinen homma onkin se elämis-vaihe.

Nyt saa luvan kanssa tehdä vain niitä asioita mistä tulee hyvä olo, ei tarvitse kysellä keneltäkään. Tärkeintä on että avaa suunsa. Kun juttelee muiden kanssa saa vähän perspektiiviä ja uusia näkökulmia asioihin ja uutta pontta matkan jatkamiseen. Pahinta on  blokata negatiiviset tunteet pois, se onnistuu hetken, mutta jossain vaiheessa on umpikuja vastassa. Tämänkin olen oppinut omista virheistä.

Hyviä asioita tapahtuu yhtä yllättäen kun huonoja, se on ollut tässä viime aikoina mottonani. Monta ihanaa yllätystä on jo tippunut eteen, en malta odottaa mitä tämä vuosi tuo tullessaan pienen alkukankeuden jälkeen. (Tai maltan, huolimatta kaikesta en halua että aikaa menee eteenpäin yhtään nopeammin.)

Toivon itselleni ja kaikille teille mielenRAUHAA. Kun se on saavutettu soljuu elämä taas helpommin eteenpäin. Helpottavaa tässä kaikessa on se, että kun se on joskus saavutettu on ne keinot olemassa miten sen saa takaisin.

Pusha T – Hold On

 

Happy thoughts!

 

E

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s