Things that make me happy

Photo 5.2.2016 15.00.58

Aurinko paistaa! Viikonloppu! Tänään on helppo miettiä ilon aiheita. Liikkumisen ja musiikin lisäksi minulla on yksi suuri intohimo, kosmetiikka. Rakastan kokeilla uusia juttuja ja olen aina hoitanut itseäni hyvin. En tiedä onko syynä geenit vai hyvä huolto, mutta usein minua luullaan muutamaa vuotta nuoremmaksi. Tai ehkä siksi että henkisesti olen 25 (tai 15, kuten kaikki veljeni tähän sanoisivat…). Luultavasti kuitenkin kaikkien näiden tekijöiden summa. Toki ikääntyminen on jättänyt jälkensä myös minuun, mutta hyvällä ennakoinnilla ne voidaan minimoida.

Tänä talvena ihoni ja hiukseni ovat voineet paremmin kun koskaan, ja se on muutamien salaisten aseiden ansiota. Haluan vinkata myös näistä, lenkkarijutustakin oli hyötyä monille, pannaan hyvä kiertämään!

Photo 5.2.2016 11.27.18

Suurin kiitos menee Mádaran ihanalle luonnonkosmetiikka-sarjalle, Daily Defence-voide menee sellaisenaan päivisin ja miksattuna Superseed-öljyyn öisin. Lämmin, lämmin suositus! Iho on kirkas ja pehmeä kun vauvan peppu.

Photo 5.2.2016 11.19.40

Photo 5.2.2016 14.56.04

Kuivien ja karheiden hiusten pelastus on Balmainin arganöljyeliksiiri. Näitäkin olen kaikenlaisia ehtinyt kokeilemaan, hiuksia minulla on paljon ja ne ovat karheat ja itsepäiset. Tämä on ensimmäinen tuote joka oikeasti toimii, ja pienen pieni tippanen riittää koko isoon tukkaan. Ja se tuoksu. Taivaallinen tuoksu!

Photo 5.2.2016 11.23.43

Prioriteetit ovat kaikilla erilaiset, mutta kyllä itseensä vaan pitää satsata. Sisäisesti ja ulkoisesti. Tämän viikonlopun agendalla on itsensä vihdoin kuntoon saaminen jotta ensi viikolla pääsisi jo salille ja juoksemaan.

Läträilen siis täällä öljyjäni ja tuoksun hyvältä.

Ihanaa viikonloppua!

Photo 5.2.2016 15.03.06

Rihanna – Work (feat. Drake)

 

 

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

8 vastausta artikkeliin “Things that make me happy”

  1. Mádara on minunkin suosikkini, toimii myös meillä vanhoilla. Öljykikkaa täytyy kokeilla vielä.

    Tykkää

  2. Mä tykkään kovasti Madaran Pihlaja -voiteesta, mutta kun kokeilin Nokkosvoidetta, rakastuin siihen heti. Niin ihana tuoksu ja koostumus! Tosi ihana levittää kasvoille, toimii meikin alla ja hyvä käsi- ja huulivoide. Love it. ❤

    Tykkää

  3. Päivitysilmoitus: Skin favorites | e l i n a n
  4. Päivitysilmoitus: Luetuimmat x 5 | e l i n a n

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s