La vie est belle

IMG_2464 (1)

Tänä maanantaina tuntuu onnelliselta. Hyvä viikonloppu takana, näin monia lempi-ihmisiäni ja ehdin tehdä vaikka mitä. Oli hyviä keskusteluja ja paljon naurua. Vaikka tänään on väsyttänyt on mielessä ollut päällimmäisenä elämän kauneus.

IMG_2415

Kirkkaassa päivänvalossa kaikki näytti kauniilta, ilot ja surut. Vaikka ne surut joskus tuntuvat musertavan alleen, on hyvä muistaa että tietyssä valossa nekin saavat haikean kauniin sävyn. Ihana elämä. Ja ilman näitä sen tasapainon vaihteluita ei mikään varmaan tuntuisi miltään?

IMG_2390 (1)

Olen niin kiitollinen että saan olla täällä, hyvien ihmisten ympäröimänä. Kokea sen tylsän arjen ja huikeat huiput. En ota yhtäkään päivää itsestäänselvyytenä. Ja kiitos kevätaurinko kun sait taas kaiken näyttämään erilaiselta!

Voimia viikkoon!

E

(Kuvat otettu yhtenä täydellisenä sunnuntaina viime kesänä)

 

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s