Elinasta

E3_edit

Olen tähän asti kirjoitellut lähinnä facebook-kavereille, ja olen jotenkin olettanut että kaikki tietävät kuka olen. Tuli kuitenkin mieleen että voisin avata vähän Elinaa, muutamia hassuja faktoja.

Asun omassa ihanassa asunnossani Kalliossa. Koti on jatkuvan muutoksen alla, mutta nyt viimeaikoina erityisesti olen saanut aikaiseksi paljonkin sen eteen. Voisin jotain yksityiskohtia kuvailla kevään aikana, ihan kaikkea en halua ehkä paljastaa, se on kuitenkin oma turvapesäni. Olen viihtynyt Kalliossa pitkään, osasyynä on lähellä asuvat ystävät. Yksi läheisimmistä asuu melkein seinän takana ja toinen parinsadan metrin päässä. Nautin tästä elämänvaiheesta nyt täysillä, seuraava saattaa olla jo kulman takana ja silloin varmasti haikailee tämän vaiheen ja vapauden perään.

Neljän kilometrin työmatka Ruoholahteen sujuu helposti sporalla ja kevään saapuessa pyörällä. Työpaikkani on viihtyisä ja inspiroiva. En ikinä ole oikein tiennyt mitä haluan tehdä isona, olen mennyt sinne minne nenä on näyttänyt ja se on toiminut hyvin. Olen päätynyt hyviin paikkoihin joista tämä nykyinen on ehkä lottovoitto. On mukavaa mennä töihin kun tuntee tekevänsä tärkeää työtä.

Olen hyvin visuaalinen ihminen. Rakastan kauniita asioita. Joku voi mieltää sen pinnallisuudeksi, ja se ei haittaa yhtään. Olen pinnallinen, hyvässä suhteessa. Tärkeintä on kuitenkin se sisin ja miltä siellä tuntuu ja mitä säteitä muille lähettää.

Kuten on jo käynyt ilmi olen kosmetiikkafani, parhaat kokeilut tuon tänne suositeltavaksi. Muotia seuraan jonkin verran, lähipiiristäni moni on alalla ja tuon jotain kivoja juttua lähiaikoina tänne esittelyyn. Tyyliäni kuvaa ehkä parhaiten mukavuudenhalu ja yksinkertaisuus. Tavoitteena on alkaa panostamaan vähän enemmän naisellisuuteen joka yleensä jää sen mukavuudenhalun jalkoihin. Ehkä tämä blogi inspiroi enemmän kokeiluihin.

Olen vähän hassu ja joskus aika itsepäinen. Innostun herkästi ja tunnen vahvasti. Rakastan syvästi ja pitkään. Ihan lähelle en päästä helposti. Iän myötä kaikki piirteet onneksi vähän pehmenevät, tunnen olevani joka vuosi parempi versio itsestäni. Vaikka ikääntyminen ei ikinä ole hauskaa, olen joka vuosi myös onnellisempi versio edellisestä. Tämän mietinnän sai aikaiseksi ensi viikolla häämöttävät SYNTTÄRIT, olen yhä lapsellisen innoissani joka vuosi niistä!

HAIM – Falling (Duke Dumont Remix)

-E

Kuva: Jussi Lauren

Edit: Kannattaa myös lukea tämä eka postaus mistä kaikki lähti liikkeelle.

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s