L.A.

Photo 17.6.2013 16.25.53

Tänä sunnuntaina teki mieli sukeltaa muistoihin, facebook muistutti että tasan kolme vuotta sitten aloittelin elämäni reissua. Kuvia olisi jakaa vaikka kuinka paljon, karsin niitä ja nieleskelin onnen kyyneleitä, kuinka ihanaa että sain kokea tämän ajan!

Lähdimme perheeni kanssa lomalle Denveriin moikkaamaan silloin Denver Universityn jääkiekkojoukkueessa pelannutta veljeäni. Jatkoin siitä Los Angelesiin ystävieni luokse ja se pikku pyrähdys taisi muuttaa elämääni aika ratkaisevasti. Tunsin olevani niin hyvässä paikassa ja niin onnellinen heidän kotonaan Hollywoodin sydämessä, Sunsetin kupeessa sijaitsevassa vihreässä omakotitalossa, että jo siellä ollessani tiesin että haluan heti takaisin. Elämässäni oli tuohon aikaan kaikenlaista myllerrystä ja haluisin ottaa pienen aikalisän. Kotiin palattuani otin lopputilin vakituisesta työpaikasta, laitoin kotini vuokralle ja ostin uudet lentoliput takaisin Losiin.

Photo 6.6.2013 16.35.58

Se oli yksi parhaista päätöksistä mitä olen tehnyt. Milloin ikinä tämä olisi mahdollista enää? Talon herra sattui olemaan sinä kesänä kiertueella Euroopassa suurimman osan ajasta, vietimme rouvan kanssa tavallista, mukavaa elämää talonvahteina. Miten voikin olla niin ikävä koiran pissittämistä Sunsetilla? Jokapäiväinen Runyon, kävelylenkit, joogasessiot, roadtripit, juhannus ystävien kanssa Big Bearilla josta jatkoimme vielä Vegasiin, Cinespian leffaillat, surffit Manhattan Beachilla, retket Veniceen, ruokaostelut Trader Joes’issa, aamiaiset ja dinnerit pihalla. Mikä ihanaihana kesä.

Photo 13.3.2016 14.24.08

Photo 16.6.2013 13.55.28

IMG_2583

IMG_2522

IMG_3210

Photo 25.5.2013 19.56.40

Arki tuntuu vähän erilaiselta palmujen alla. Ja tämä arki oli muutenkin tavallisuudesta poikkeavaa, tähän arkeen kuului myös assaroiminen musiikkivideon kuvauksissa ja talon studiosta kantautuvien samojen biittien kuuntelu ripiitillä. Ja legendaariset (jäivätköhän viimeisiksi…) kotibileet jonne ilmestyi Bam Margera.

IMG_2068

IMG_2131

IMG_1108

Olen ikuisesti kiitollinen ystävilleni jotka ovat kuin toinen perhe, tai itseasiassa ison perheeni jatke. Sain tämän täydellisen ajan kaupungissa jonne tunnen kuuluvani. Ja luojan kiitos aina pääsee takaisin!

Photo 20.6.2013 16.12.20

Ihanaa sunnuntaita!

2PAC – To Live And Die In L.A.

E

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s