Music Corner

Processed with VSCO with f2 preset

Tervetuloa Elinan musiikkikorneriin!

Kuten ehkä on käynyt ilmi, musiikki on hyvin suuri osa elämääni. Avaan radion tai Spotifyn heti herättyäni ja 90% kerroista lähden ovesta ulos kuulokkeet korvillani. Rakastan rauhallisia aamuja jolloin on aikaa juoda kahvia, surffailla, tehdä uusia löytöjä ja päivitellä soittolistoja. Niistä löytyy omansa tietenkin jokaiselle vuodelle, vuodenajalle, mielialalle ja vuorokauden hetkelle. Musiikkimakuni on aika vaihtelevaa, mutta olen hyvin tarkka siitä mikä on kuulostaa tarpeeksi hyvälle. 90-luvun rap kuulostaa AINA hyvälle.

Vuoden vanhat Beats kuulokkeet ovat palvelleet hyvin, ääni on todella laadukas ja kuulokkeet blokkaaavat muut äänet kokonaan pois. Eivätkä ole menneet miksikään vaikka kohtelen välillä niitä vähän kaltoin ja ne ovat mytyssä kassin pohjalla. Haussa olisi nyt tarpeeksi hyvät nappikuulokkeet, kevyemmät jykevien Beatsien vastapainoksi. Applen omista ei ole mihinkään, äänenlaatu tekee vain vihaiseksi. Jos käytät vielä niitä niin mene nopeasti kokeilemaan parempia kauppaan, elämänlaatu paranee kertaheitolla 100%!

Olen useimpien postausten loppuun laittanut referenssibiisin, parasta olisi  jos laittaisi aina ensin biisin soimaan ja sitten lukisi tekstin. Pääsisi oikeaan tunnelmaan ja mielialaan. Listaan alle tähänastiset, soittolista lauantaille!

 

Wet – Don’t Wanna Be Your Girl

Beyoncé – I Was Here

Bob Marley & The Wailers – Three Little Birds 

Years & Years – Eyes Shut

Lorentz – The.OC.S01E01.DVD-Rip.Xvid

Pusha T – Hold On

Rihanna – Work (feat. Drake)

2Pac – I Ain’t Mad At Cha

Lorentz – Där dit vinden kommer

José González – Stay Alive

HAIM – Falling (Duke Dumont Remix)

Paul Kalkbrenner – Sky and Sand

Baz Luhrmann – Everybody’s Free To Wear Sunscreen

2PAC – To Live And Die In L.A.

 

Aurinkoista lauantaita! Juokaa kahvia ja ulkoilkaa.

Tämän päivän biisi: I Love Kanye (because I DO!)

E

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s