Hyvistä energioista

Processed with VSCO with f2 preset

Olen viimeaikoina lukenut aiheesta ja miettinyt paljon miten oma olemuksemme vaikuttaa siihen minkälaisia asenteita ja energioita kohtaamme jokapäiväisessä elämässä. Olen myös tutkinut omaa käyttäytymistäni. Ja tässä blogatessa tulee tahtomattakin tutkineeksi kuvien kautta omaa olemustaan enemmän.

Jos kävelen kaupungilla voin varmasti naamani peruslukemien perusteella vaikuttaa todella ankealta ja jopa vihaiselta, perusilmeeni on vaan kasvojen lihaksiston ansiosta niin masentava. Kun kohtaan ihmisiä tai olen kanssakäymistilanteessa on yleensä ensimmäinen ilmeeni hymy, se tulee onneksi luonnostaan. Hymy tarttuu, jos päivä on alkanut vähän huonosti voi tuntemattoman hymy aamusporassa tai kaupan kassan ystävällisyys muuttaa päivän suuntaa parempaan. Myös vastaavasti murjotuksellasi voit pilata jonkun hyvin alkaneen päivän.

Itse myönnän, että vaikka olen suurimman osan ajasta aika aurinkoinen voin huonona päivänä olla todellinen kusipää esim. juurikin sille kaupan kassalle. Sanomatta mitään, omalla silmiä pyörittelevällä olemuksellani. Tätä koetan tietoisesti muuttaa. Ei ole kenenkään muun vika jos kahvimaito oli loppu tai iPhonen lasi meni juuri säpäleiksi. (Ja kyllä, jos nämä ovat tässä viimeaikoina olleet pahimpia ongelmia voin sanoa että menee aika pirun hyvin…) Hyvällä energialla pääsee niin paljon pidemmälle, tartutat sitä muihin ja muut peilaavat sitä takaisin. Hyvä kiertää ja vedät puoleesi positiivisia asioita.

Ensivaikutelma on aina tärkeä ottaa huomioon. Kun olet kiva kaikille heti ensi metreillä jää siitä miellyttävä kuva ja yksi huonompi murjotuspäivä ei enää jatkossa niin haittaa. Jos olet ollut tyly ankeanaama jää se mielikuvaksi pitkäksi aikaa, ehkä ikuiseksi jos ei tutustuta koskaan paremmin. Ja eihän meistä kukaan halua ankean ihmisen mainetta?

Kiinnostavaa olisi tietää minkälainen ensivaikutelma sinulla on ollut minusta jos olemme koskaan tavanneet? Oliko naamani resting bitch face -syndroomassa vai satuinko hymyilemään?

Rauhallista sunnuntaita!

Ben Howard – Keep Your Head Up

E

 

 

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s