Patience

Processed with VSCO with f2 preset

Yksi suurimpia heikkouksiani on olematon kärsivällisyys. Siis aivan olematon. Jos saan jonkun idean on sen tapahduttava heti. Lisäksi olen aina ajoissa, ja loput perheestäni ovat aina myöhässä. Ja vihaan odottamista. Ei ollenkaan hyvä kombo kärsimättömälle luonteelle.

Viimeaikoina olen ottanut takaiskut tai odottelut treeninä tälle luonteenpiirteelleni, olen ajatellut että pinnaa on  hyvä oppia venyttämään, elämä on paljon helpompaa kun ei räjähdä pienistä asioista tai kun ei saa tahtoaan läpi. Esimerkkejä on paljon. Olin pakkolevossa hetken enkä päässyt liikkumaan ollenkaan ja rantakausi on liian lähellä, jouduin lykkäämään kampaajakäyntiä odottamattomien (puhelin paskaksi -) kulujen takia ja nyt joudun elämään pari viikkoa kamalassa punertavassa pehkossa, kevät ei lämpene millään vaikka olisi jo aika, sinkkuelämä kyllästyttää ja niin edespäin. Isommassa mittakaavassa tuntuu että aina kun olen päässyt vähän eteenpäin tässä parin vuoden aikana on matto vedetty alta ja joudun keräämään itseni aina uudestaan. Epäreilua mutta kasvattavaa!

Koin ison valaistumisen, eihän tässä ole muuta vaihtoehtoa kun ottaa kaikki pedantin luonteen hampaiden kiristelyt oppituntina. Kaikkea voi harjoittaa, ja tämä ei edes ole vaikeimmasta päästä. Elämää on nyt jo helpottanut tieto siitä että kaikella on joku tarkoitus, itse päätin että omalla kohdallani pienten tai isojen takapakkien tarkoitus on kasvattaa sitä pinnaa. Voit myös ihan itse valita miten annat asioiden sinuun vaikuttaa. 

Niin kliseistä kun se onkin, kaikki tämä vahvistaa. Omissa silmissäni kärsivällinen luonne on paljon vahvempi kun kärsimätön.

Zeniä viikonloppuun!

Cyril Hahn ft. Say Lou Lou – Inferno

E

 

 

 

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

2 vastausta artikkeliin “Patience”

 1. Jälleen oikeilla jäljillä! 🙂

  Elämän pitää antaa tapahtua, niin hyvät asiat tulevat tiellesi. Liika kontrollointi ja asioihin vaikuttamisen yritys vain sokaistavat siltä mitä tilanteesta piti oikeasti oppia.

  Elämä tuntuu usein siltä, että matto lakaistaan alta mutta usein ne ovat vain tilanteita jossa universumi antaa sinulle kasvamisen mahdollisuuden.

  Lisää tsemppiä matkallesi, mukava tulla aina piipahtamaan ja katsomaan miten kehityksesi etenee. Lähden usein hymyillen, kiitos siitä. 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos taas kun kommentoit! 🙂 Mitään ei tosiaan voi suunnitella, parasta olisi hetkessä eläminen ja tehdä paras mahdollinen hetki niillä mitä on.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s