Here comes the sun

Processed with VSCO with hb2 preset

Kuulkaa. Enpä ole lepäillyt laakereillani vaikka varmasti luulitte. Olen tehnyt hyvin tärkeää aurinkorasva-tuotetestausta erilaisissa olosuhteissa. Nyt sadepäivän sattuessa maltan kertoilla teille tuloksistani.

Jos jonkun neuvon haluaisin antaa nuorisolle, on se tämä: suojaa ihosi. Aurinko on ihon pahin vihollinen pidemmällä aikavälillä, se tuhoaa ihon kimmoisuutta mahdollisista ihosyöpävaaroista puhumattakaan.

Olen itse helposti ruskettuvaa onnekasta laatua ja rakastan kesän ruskeaa ihoani huomattavasti enemmän kun talven valkoista lakanaa. Tunnen  itseni myös terveemmän näköiseksi. Ruskettua voi onneksi myös turvallisesti, naamaan läiskäsen heti ensimmäisten kevätauringonsäteiden saapuessa voidetta jonka suojakerroin on 50, joka aamu. Kärsin pigmenttimuutoksista kasvoissa ja niiden kanssa ei kannata leikkiä ellei halua täysin dalmatialaisen näköinen, eli iho on suojattava hyvin. Myös meikkivoiteessani on suojakerroin. Muuhun kroppaan on alkukesästä 30 kerroin sopiva, näinä aikoina suosittelisin ehkä käyttämään koko kesän.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Kasvoille laitettavien suojien ongelma on joskus se, että ne tukkivat ihoa ja muuten hyvinvoiva iho saa oireita. Muutamaa olen koittanut mutta nyt on tarkan tuotetestauksen kautta löytynyt oikeat jotka toimivat ainakin minun iholleni tukkimatta sitä. Näille seuraaaville lämmin suositus!

Viimevuoden uskollinen suoja toimii yhä, Dermahealin sun screen, käytän joka aamu meikin alla ilman että mitään ongelmia on tullut. Niin hyvä että menen ostamaan uuden.

Processed with VSCO with hb2 preset

Pari uutuutta jotka sain testiin pressipäiviltä, La Roche-Posayn suojat. Ultralight emulsio joka on erittäin kevyt, voi helposti lisäillä päivän mittaan. Imeytyy heti. Ja toinen, antishine geelivoide jonka luulin olevan voittaja koostumuksensa takia, mutta on niin tujua kamaa että sopiikin ehkä parhaiten lenkille. Imeytyy myös nopeasti eikä jätä rasvaista pintaa. Nämä tuotteet ovat hajusteettomia ja vedenkestäviä.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

RAKASTAN aurinkoa ja tätä nyt kunnolla alkanutta kevättä. Energiaa löytyy taas ja olo on hyvä. Olen ottanut ensimmäiset auringot partsilla, käynyt lenkillä ja salilla, vaeltanut Nuuksiossa ekaa kertaa, koittanut katsoa  MM-lätkää 3-vuotiaan kanssa jolle on vielä epäselvää käsite ”Suomi”, kuunnellut uutta Beyoncéa ja Drakea ja käynyt istuskelemassa Roihuvuoren kirsikkapuistossa.

Toukokuussa elämä on hyvää. Muista käyttää aurinkorasvaa!

Processed with VSCO with hb2 preset

Drake – Too Good (ft. RiRi)

E

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s