Easy

Processed with VSCO with 6 preset

Tämä viikko on ollut jostain syystä aivan super-raskas. Olen nukkunut huonosti ja energiatasot ovat olleet aivan nollissa koko viikon. Minä joka yleensä liikun 4-5 kertaa viikossa en ole jaksanut kun heittää yhden kävelylenkin ja kaikki on tuntunut vähän nihkeältä. Olen onnistunut ainoastaan kiukuttelemisessa eikä mikään ole tuntunut miltään.

Processed with VSCO with a2 preset

Ensin masentelin asian kanssa, mutta sitten päätin että ei aina tarvitse suorittaa. Aina ei tarvitse olla niin tarkkaa. Pitää tehdä sitä mikä tuntuu hyvältä ja omien voimien mukaan. Ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen eikä noudattaa itse määrittelemiä sääntöjään. Kontrollifriikin kannattaa välillä höllätä.

Olen juonut miljoona kuppia kahvia, nukkunut liian vähän, lähtenyt extempore-viinille ja nauranut vatsani kipeäksi parhaiden ystävieni kanssa (joissa yksi parhaista jutuista on usein kuultu lause: ”otetaan vielä yhet”) ja etsinyt hyvää oloa pienistä asioista. Kuten vaaleanpunaisesta kahvihetkestä Gumbo Kioskilla. Huomenna alkaa (toivottavasti hyvien unien jälkeen) paluu ruotuun. Levoton väliviikko on nyt suoritettu.

Tar det lungt bara.

Processed with VSCO with a1 preset

Post Malone – Go Flex

E

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

Yksi ajatus artikkelista “Easy”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s