Helmii

Photo 20.6.2013 16.12.22

Olen muutaman kerran tässä joutunut miettimään miksi tänne kirjottelen ja kuvailen. Tämä blogi toimii itselleni kanavana luovuudelleni, päästelen ulos juttuja joille ei oikein muuta luonnollista ympäristöä olisi. Olen saanut paljon palautetta siitä että näistä jutuista on hyötyä myös muille, ja se tekee minut hyvin onnelliseksi!

Blogimaailma on aikalailla syrjäyttänyt aikakausilehdet. Jokaisella on nykyisin mahdollisuus toimia oman elämänsä toimittajana, välineet ovat kaikkien saatavilla. Olen ollut pitkään blogien suurkuluttaja ja nyt ajattelinkin laittaa parhaat helmet jakoon.

Itselleni on tärkeää visuaalisuus, samaistuttavuus ja hyvin kirjoitetut tekstit. Ja oikeakielisyys, välillä tuntuu että äidinkielenopetus on kokenut suuren romahduksen jossain vaiheessa… (kielipoliisi täällä moi.) Ei varmasti ole sattumaa, että yhden lempiaikakausilehteni Trendin alla toimii Lily-portaali jonka alle on valikoitunut monia lempiblogejani. Tyylikäs lehti ja tyylikäs blogiportaali jotka tukevat toisiaan.

Kaupallisuus on nykypäivää, mutta omalla kohdallani kiinnostus lopahtaa aika usein heti mainostekstin alkaessa. Mieluummin luen suosituksia oikeasti itse hyviksi todetuista tuotteista, ja sellaisista joihin tavallisella kuluttajalla on mahdollisuus ilman vararikkoon joutumista. Ei ole mitään väliä kuinka hyväksi ihmevoiteeksi bloggaaja hehkuttaa ilmaiseksi saamaansa sadan euron putelia, osta se ensin uudestaan omilla rahoillasi ja palataan sitten asiaan.

Helmet:

Heartbeats of Petra Korpi

Aivan ihana tyttö, mahtavia vinkkejä oikeastaan kaikille elämän osa-alueille ruokavaliosta alkaen. Jalat maassa ja todella virkistävä kirjoitustyyli. Paras vinkki jonka olen täältä ottanut käyttöön on Sebamed meikinpoistoaineena (Oliivi-versio! tavallinen kuivattaa) ja nyt en tarvitse kun yhden saippuapurkin kylppäriin, tällä hoituu kaikki.

Tickle Your Fancy

Mieletön nuori mimmi mahtavalla elämänasenteella. Hauskoja juttuja ja upeita kuvia. Täällä silmä lepää. Jos joskus ikinä osaisin ottaa yhtä hyvä kuvia olisin todella onnellinen.

Julia Toivola

Tässä toinen ehkä lahjakkaimmista blogimaailman kuvaajista. Todella kaunis blogi ja persoonallinen ja hauska kirjoitustyyli. Samaistuttava.

Start Living Your Best Life

Mielettömiä kuvia ja tärkeitä tekstejä. Elämänasenne johon voin hyvin samaistua. Ja vaatekaappi jonka voisin ottaa itselleni milloin vaan.

NUDE

Mietin pitkään mistä otan eniten meikkeihin ja kauneuteen liittyviä vinkkejä, mutta kyllä se on ehdottomasti tämä. Luotan Erikan sanaan koska niin moni kokeilemani juttu on ollut juuri niin hyvä kun hän on sanonut sen olevan. Ja olen näitäkin laittanut tänne jakoon omien kokeilujen jälkeen

Tässä minun top 5. + lisäyksenä aktiivisen kirjoittamisen lopettanut Eeva Kolu. Viisas, viisas nainen.

Hyviä blogeja löytyy paljon, paras keino on ehkä surffailla Bloglovinissa ja löytää oma suosikit. Avain siihen että itse viihdyn blogin parissa on juuri se samaistuttavuus. Blogissa voi olla todella hyviä kuvia, mutta jos sisältö ei liippaa omia kiinnostuksenaiheitani ei se herätä tunteitakaan. Itselleni tämän on kiva harrastus ja arvostan suuresti ammattibloggaajia jotka joutuvat miettimään sisältöä ja ideoita päivittäin. + laittamaan sen oman naaman kameran eteen myös niinä päivinä kun ei yhtään tunnu siltä.

Photo 20.6.2013 16.12.20

Hyvää torstaita!

Drake, PARTYNEXTDOOR – With You

E

 

 

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

2 vastausta artikkeliin “Helmii”

  1. Heippa!
    Löysin blogiisi On my way -blogin kautta, jossa tämä oli nyt linkattuna. Itellä ollut vähän hakusessa uusia blogeja ja sun blogista sain ainakin monipuolisen ja mielenkiintoisen ensivaikutelman 🙂 Tästä postauksessa tuli myös pari uutta vinkkiä 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s