Hope

Photo 8.8.2016 19.05.20 (1)

”Hope anchors the soul.”

Elinana ei aina ole ihan helppoa, olen äitini tyttö, sosiaalinen erakko. Tarvitsen paljon omaa tilaa ja päästän uusia ihmisiä vaikeasti lähelle. Ne läheisimmätkin joutuvat joskus repimään minusta asioita esille. Niistä tärkeistä en halua koskaan päästää irti. Eikä minusta tarvitsekaan, tärkeintä on löytää se tasapaino kaikissa suhteissa. Vähän syvissä vesissäkin joutuu elinana välillä uiskentelemaan, mutta ne hetket ei onneksi kestä kauaa. Näistä sukelluksista olen oppinut toivon merkityksen. Aina on toivoa. Se on se valoa välkehtivä pintavesi minkä näkee katsoessa syvältä ylös.

38-vuotias lapseton sinkku, toivoton tapaus? Nah. Ennemminkin venytetty huoleton nuoruus ja itsekkyydestä ja vapaudesta nauttiminen viimeiseen asti. Niiden muiden asioiden vuoro tulee jos niin on tähtiin kirjoitettu. Toivon eläväni 100-vuotiaaksi ja tässä on vielä monta monituista vuotta aikaa huolehtia muista.

Olen aina mennyt sydän edellä, ilman suurta suunnitelmaa. Välillä tarkistan suurta kuvaa ja navigoin tarpeen tullen eri suuntaan, mutta minkäs teet, omalla kohdallani sydän tekee mitä haluaa ja minä menen  perässä. Uskon että asiat menee juuri niinkun on tarkoitettu ja kaikilla eteen osuneilla asioilla on oma tarkoituksensa tulevaisuuden kannalla. Silmien sinisyys ei ole oikein vieläkään karissut, mutta en edes halua sitä kokonaan menettää. Maailma on näin nätimpi paikka. 🙂

Nyt se toivo on sitten ankkuroitunut minuun pysyvästi. Toivo jälleennäkemisestä. Toivo siitä että saan elää 100-vuotiaaksi ja nähdä vielä paljon. Toivo siitä että mitään pahaa ei enää tapahdu. Paljon vakaampi olo heti!

Tänään inspiraation antoi Sia, tähän artistiin taas johti kaunis ukulele-tyttö (terkkuja J! ;)). Joka päivä ja joka hetki tapahtuu asioita jotka saattavat johtaa johonkin uuteen hyvään. Pitää vaan seurata intuitiotaan ja niitä juttuja jotka saavat aikaan hyvän olon. Never give up, aina on toivoa.

E

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s