Smooth Lyfe

photo-23-4-2016-13-27-08

On vierähtänyt pisin bloggausbreikki koko bloggaajanurani aikana, viimeksi taisin kunnolla kirjoitella syyskuussa. Synkempi vuodenaika vie inspiraatiota, mutta elämän on ollut myös niin tasaista ja mukavaa että ei ole suurempia keloja riittänyt purettavaksi asti. Vähentynyt valo tuo haasteita kuvaukseen, nytkään en mitään uutta kuvitusta tähän saanut aikaiseksi vaan mennään instagramin vähän suttuisilla kuvilla.

Mutta mitä siis kuuluu? No hyvää! Sain toukokuusta asti kestäneen sairasteluputkeni kuriin, ja siihen syynkin selville. Osa tervehtymisprosessia on varmasti ollut sillä että tiedän mistä kaikki johtui ja että mitään suurempaa ei ollut vialla. Tätä tyttöä on nyt tutkittu ja kunnolla. Syynä oli siis mykoplasma ja anemia, toinen varmaan seurausta toisesta. Viime tsekissä rauta-arvot olivat taas normaalit ja olo on huikeasti parempi. Tänään on alla jo kaksi viikkoa täyttä treeniä, mikä on ollut ihan ennenkuulumatonta viimeisten kuukausien aikana. Olen aloittanut taas Kayla Itsinesin BBG-treenin sen tehokkuuden jo aiemmin todettuani. Kolme BBG-treeniä ja pari aerobista viikossa päälle on saanut olon aivan mielettömän hyväksi.

Kyse on myös itsensä haastamisesta, haluan nähdä mihin parissa kuukaudessa näillä rahkeilla mennään. Kun se vihdoinkin on mahdollista! Olen todennut liikkumisen myös olevan ainoa toimiva lääke tähän kaamosväsymykseen, mikään määrä nukkumista ja vitamiineja ei auta, mutta olo on heti virkeämpi kun edellisenä päivänä tai aamulla on jumpattu.

Treenin ohessa tekee myös mieli syödä hyvin ja puhtaasti. Uusin smoothie-innovaationi on laittaa smoothieen pakastemustaherukoita ja -tyrnimarjoja, tyrni tekee juomasta ihanan raikkaan ja tämä on ainut muoto missä tuo vahvanmakuinen, super c-vitamiinipitoinen marja ei maistu oksennukselle. Kannattaa kokeilla!

Processed with VSCO with hb2 preset

Toivottavasti sullakin on yhtä hyvä olo tänään, ja jos ei vielä ole niin näillä vinkeillä pääsee alkuun!

Rrrreipasta viikonloppua!

E

Love$ick – Mura Masa, A$AP Rocky

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s