Have a great flight

Uskallan nyt enemmän koska tiedän että kaikki esteet ja notkahdukset ovat voitettavissa ajan kanssa. Niitähän on ollut eivätkä ne varmasti tähän lopu.

img_4957

”Everything will be ok at the end, if it’s not ok it’s not the end”. Mitä jos tämä ei pidä paikkaansa? Sen ymmärtäminen että elämä voi katketa milloin vaan, eikä kaikki ole välttämättä silloin niinkun olisit toivonut ja unelmoinut, on aika herättävä ajatus. Et ehtinytkään saavuttaa mitä halusit.

Olen käynyt pienen kriisin tämän elämän heiveröisyyden kanssa, ollut masentunut ajatuksesta että kaikki voi olla ohi tosta vaan. Ja kuinka epäreilua se on. Miksi me ei voida olla täällä ikuisesti? Pelkäsin läheisteni puolesta, pelkäsin omaa surua ja ikävää mutta myös sitä mitä läheisilleni tapahtuu ja jaksavatko he enää yhtään enempää jos minulle kävisi jotain.

Pääsin yli tästä, ainakin tällä kertaa. Uskon että tämä kriisi tulee vastaan useita kertoja tämän maanpäällisen tallauksen aikana. Jossain vaiheessa elämää on hyväksyttävä (vaikka sitten uudestaan ja uudestaan) että sen loppuminen on osa kiertokulkua, kukaan ei ole täällä kanssamme aina. Suru ja ikävä on sallittua ja maapallo jatkaa pyörimistään. Vaikka se raa’alta kuulostaakin, olen oppinut hyvästelemään ihmisiä. Oppinut sen että pystyn elämään myös ilman heitä. Ne muistot kun ei häviä minnekään, ihmiset jotka hyvästelin ovat ikuisesti osa minua. Ikävä ei lopu koskaan, mutta sen kanssa oppii olemaan.

img_9564

Nyt tuntuu että jos olen elossa se riittää. Niin kliseiseltä kun se kuulostaakin, tämä yksi elämä on lahja enkä ota sitä millään tavalla itsestäänselvyytenä. En omaa, enkä perheen tai ystävien. En varmasti osaisi olla näin onnellinen olemassa olevista ihmisistäni jos en ensin olisi menettänyt muutamaa. Nämä ihmiset ovat timanttejani joita vaalin, ja koitan muistaa sen myös heille kertoa.
Uskallan nyt enemmän koska tiedän että kaikki esteet ja notkahdukset ovat voitettavissa ajan kanssa. Niitähän on ollut eivätkä ne varmasti tähän lopu. Uskallan ottaa riskejä, mennä pois mukavuusalueeltani ja tehdä päätöksiä jotka eivät aina tunnu hyvältä mutta tuntuvat silti oikeilta. Ja nyt vihdoin uskon että jos sen koiran otan pystyn sen yksinkin pitämään elossa. 🙂 Tämä kevät jos mikä on toivoa täynnä. Unelmoin koiranpennuista, uusista kodeista, sohvista, parvekkeista, valosta ja seikkailuista. Kaikki on mahdollista koska selvisin elossa taas yhdestä vuodesta ja kuukaudesta ja viikosta ja päivästä. Ja vaikka kaikki ei olekaan täydellisen ok, on just nyt ihan hyvä. Se riittää.

Valoisaa viikonloppua ystävät!

Have A Great Flight – Yelawolf

xx

E

Tekijä: Elina O.

elina.olkinuora@gmail.com

Yksi ajatus artikkelista “Have a great flight”

  1. Kiitos näistä ajatuksista. Kiitos että kirjoitat. Jo se on tosi rohkeaa! Ihanaa ja rohkeaa kevättä! Jaan fiiliksesi. Viime päivissä on ollut jotain ihmeellistä ja tuntuu että kaikki on mahdollista😍.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s